Γεωργικά Εφόδια & Έργα πρασίνου-συντηρήσεις κήπων-λιπάσματα-γεωργικά φάρμακα-άρδευση-γεωργικά μηχανήματα-είδη κήπου-φυτώριο-Κατάστημα Καλλιεργώντας-Αυλώνας Αττικής
Το πράσινο στοιχείο στη καθημερινότητά σας

Είδη κήπου

Στη βεράντα & το μπαλκόνι σας, στον περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας σας όσο μικρός ή μεγάλος κι αν είναι αυτός, στο εξοχικό σας και γιατί όχι και μέσα στο ίδιο το σπίτι σας επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά.

Σε κάθε περίπτωση η αρχή γίνεται με το να το σκεφτείτε, να το θελήσετε, να κάνετε την αρχή!

Όμως υπάρχει και συνέχεια που είναι πολύ σημαντική, πολύ ενδιαφέρουσα και μπορεί να αποτελέσει μία διέξοδο από τη πίεση και το άγχος της καθημερινότητας. Μιλάμε για τη φροντίδα και τη συντήρηση που χρειάζεται τα φυτά και ο κήπος σας.

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί με πολλές ανάγκες που μεταβάλλονται μέσα στο χρόνο και αναλόγα με το φωτισμό, τη θερμοκρασία την υγρασία κλπ.

«Περιμένουν» από εσάς να κάνετε το καλύτερο και σας ανταμείβουν με την παρουσία τους, τα άνθη τους, το άρωμά τους, με τα πολλά και διάφορα σχήματα και χρώματα που αυτά έχουν…

Αξίζουν τη προσοχή σας και λίγο από τον χρόνο σας!

Στο κατάστημά μας μπορείτε να απευθυνθείτε για να αναζητήσετε τα κατάλληλα υλικά και τους πιο σωστούς τρόπους για να φροντίσετε αποτελεσματικά τα φυτά και τον κήπο σας σε πολύ ικανοποιητικές τιμές και πνεύμα συνεργασίας από το προσωπικό μας.

Πότισμα & μικρά αρδευτικά δίκτυα…

Κλάδεμα και καθαρισμός του φυλλώματος για να τα διατηρείται ζωντανά όλο το χρόνο…

Σκάλισμα και λίπανση όποτε χρειάζεται…

Αντιμετώπιση ασθενειών και προβλημάτων…

Μεταφυτεύσεις σε μεγαλύτερα ή πιο όμορφα φυτοδοχεία…

 

Αυτές είναι ίσως μερικές από τις εργασίες που θα χρειαστεί να κάνετε και στο κατάστημά μας δε θα σας λείψει τίποτα απαραίτητο.

Μικροεργαλεία για τον κήπο, γάντια και άλλα μέσα προστασίας, εξαρτήματα άρδευσης, πολλά σχήματα, χρώματα και μεγέθη από γλάστρες, οικονομικά μηχανήματα φροντίδας του κήπου, του χλοοτάπητα και των θάμνων, εξειδικευμένα λιπάσματα και θρεπτικά, κατάλληλα χώματα και πολλά άλλα προϊόντα σας περιμένουν για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να αφιερώσετε αποτελεσματικό και δημιουργικό χρόνο στον κήπο σας!

Γεωργικά Εφόδια & Έργα πρασίνου-συντηρήσεις κήπων-λιπάσματα-γεωργικά φάρμακα-άρδευση-γεωργικά μηχανήματα-είδη κήπου-φυτώριο-Κατάστημα Καλλιεργώντας-Αυλώνας Αττικής
Πάντα δίπλα σας

Είμαστε στη διάθεση σας

Στο κατάστημά μας υπάρχει πληθώρα επιλογών και δεν έχετε παρά να μας απευθύνετε τα ερωτήματα και τις ανάγκες σας έτσι ώστε να επιλέξουμε μαζί αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.