Σπίτι | Καλλιέργεια

Είδη Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Η ζωή στην ύπαιθρο είναι ευχάριστη και έχει πλεονεκτήματα! Η εργασία στον αγρό και το φυσικό περιβάλλον επίσης, παρά τις δυσκολίες.

Η διατήρηση οικόσιτων παραγωικών ζώων όπως και η συντροφιά των κατοικιδίων είναι σημαντικό όφελος γι αυτόν που μπορεί και θέλει να το κάνει.

Όμως όλα αυτά περιέχουν και «κινδύνους» από τους οποίους μπορούμε και πρέπει να προφυλαχθούμε.

Στον κήπο μας, στο κοτέτσι, στον αγρό μπορεί να ζούνε «παράσιτα» τα οποία δε πρέπει να τα μεταφέρουμε μέσα στο σπίτι. Τα παραγωγικά ζώα μας όπως και τα κατοικίδιά μας μπορεί να συμβάλλουν σε αυτό. Επίσης η γειτνίαση με τους αγρούς και το φυσικό πριβάλλον αυξάνει την πιθανότητα να προσελκύσουμε τρωκτικά και έντομα.

Οι κατοικίες και οι χώροι που κινούνται, εργάζονται και ψυχαγωγούνται οι άνθρωποι προσφέρουν -πολλές φορές άθελα μας- ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτισμού και τροφής και συχνά  λειτουργούν ως «καταφύγια» για επιβλαβείς οργανισμούς.

Είναι απολύτως φυσιολογική λοιπόν η ανάγκη να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και τις υποδομές και τον εξοπλισμό μας από την παρουσία παρασίτων και επιβλαβών εντόμων ή τρωκτικών.

Στο κατάστημά μας έχουμε συνειδητοποιήσει αυτή την ανάγκη και γι αυτό προσφέρουμε με μεγάλη ποικιλία εγκεκριμένων προϊόντων που μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις διάφορες περιπτώσεις που θα προκύψουν σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους κ.α

Σας προτείνουμε τη συστηματική και έγκαιρη πρόληψη αντί της εκ των υστέρων αντιμετώπισης για να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες και άγχη όπως επίσης σας προτείνουμε και να συνδυάσετε όλες τις μεθόδους όπως:

  • Συχνός καθαρισμός και καλές συνθήκες υγιεινής σε κοτέτσια, στάνες, χώρους κατοικιδίων κλπ
  • Προστασία και των ίδιων των ζώων από τα παράσιτα
  • Καθαριότητα, κόψιμο χόρτων, μείωση πιθανών «καταφυγίων» πέρυξ της κατοικίας μας ή του επαγγελματικού χώρου.
  • Προστασία και διατήρηση τους πληθυσμού των άγριων ειδών που αποτελούν φυσικούς εχθρούς των εντόμων ή/και των τρωκτικών όπως χελιδόνια, νυχτερίδες, αρπακτικά πουλιά & θηλαστικά κ.α που είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος.

Πάντα δίπλα σας

Είμαστε στη διάθεση σας

Στο κατάστημά μας υπάρχει πληθώρα επιλογών και δεν έχετε παρά να μας απευθύνετε τα ερωτήματα και τις ανάγκες σας έτσι ώστε να επιλέξουμε μαζί αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.