Γεωργικά Εφόδια & Έργα πρασίνου-συντηρήσεις κήπων-λιπάσματα-γεωργικά φάρμακα-άρδευση-γεωργικά μηχανήματα-είδη κήπου-φυτώριο-Κατάστημα Καλλιεργώντας-Αυλώνας Αττικής
Συστήματα ψησίματος | Αξεσουάρ

BBQ

To Barbeque (ΒΒQ), είναι ένας τρόπος ελεγχόμενου ψησίματος και μαγειρέματος που προστατεύει το φαγητό από τις εξωτερικές συνθήκες (αέρας, βροχή, υγρασία) την ώρα που αυτό προετοιμάζεται. Ταυτόχρονα μας επιτρέπει να ορίσουμε την ταχύτητα σύμφωνα με το είδος του φαγητού που προετοιμάζουμε και τα ιδιαίτερα γούστα μας.

Για κάποιους είναι τρόπος ζωής…

Για κάποιους είναι πολύ πρακτικό και καθαρό…

Για κάποιους είναι εξοικονόμηση…

Για κάπους είναι τρομερή νοστιμιά και φρεσκάδα…

Ενώ υπάρχουν κι αυτοί που δε το προτιμούν…

Σε κάθε περίπτωση τα πλεονεκτήματα είναι μεγάλα και συγκεντρώνονται στις Ψησταριές της εταιρείας WEBER, με την οποία συνεργασόμαστε και το θερωρούμε μεγάλο προνόμια για τους ανθρώπους που θα επιλέξουν το κατάστημά μας!

Η WEBER είναι η πλέον αξιόλογη εταιρεία κατασκευάστρια εταιρεία ψησταριών αερίου και κάρβουν στις ΗΠΑ και τα προϊόντα της είναι ξεχωριστά ενώ καλύπτουν όλα τα γούστα και τα οικονομικά προφίλ.

Στα κατάστημά μας θα βρείτε μοντέλα ψησταριών, θα βρείτε όλα τα αναλώσιμα και τα αξεσουάρ, θα βρείτε εμπειρία και τεχνογνωσία που πηγάζει από το γεγονός ότι εμείς πρώτοι τα χρησιμοποιούμε και τα απολαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας.

Ζήστε μία εντελώς καινούργια εμπειρία ψησίματος και μαγειρέματος επιλέγοντας στο κατάστημά μας αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα από πολλές και διαφορετικές επιλογές BBQ.

Γεωργικά Εφόδια & Έργα πρασίνου-συντηρήσεις κήπων-λιπάσματα-γεωργικά φάρμακα-άρδευση-γεωργικά μηχανήματα-είδη κήπου-φυτώριο-Κατάστημα Καλλιεργώντας-Αυλώνας Αττικής
Πάντα δίπλα σας

Είμαστε στη διάθεση σας

Στο κατάστημά μας υπάρχει πληθώρα επιλογών και δεν έχετε παρά να μας απευθύνετε τα ερωτήματα και τις ανάγκες σας έτσι ώστε να επιλέξουμε μαζί αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.